Teknikkurs for terrengsykling tilpasset alle nivåer! Opplev mer mestring, glede og kontroll på sykkelen og ha en innholdsrik dag sammen med andre stisyklister.

Bedriftskurs

Jeg tilbyr skreddersydde bedriftskurs over hele landet. Er dere en gruppe stisyklister på jobben, eller ønsker dere å legge til rette for at enda flere sykler til og fra jobben? Opplegget kan inneholde alt fra stisykkelkurs med fokus på teknikk og morro på sti, til kurskvelder hvor vi går gjennom sittestilling, grunnleggende tips for mer mestring på sykkelen og mekkekurs.

Pakkeforslag én:

  • To kvelder med stisykling i marka hvor vi terper teknikk og øver på å skape mer flyt og mestring på sti. Denne pakken kan passe for en gruppe som allerede har drevet litt med terrengsykling og som ønsker et opplegg som vil heve nivået på hele gruppa.

Pakkeforslag to:

  • 1 ettermiddag/kveld med tips og råd om sittestilling, enkle reparasjoner og hvordan man kan få mest ut av syklingen. Og én kveld med sykling hvor vi øver på grunnleggende teknikk.

Jeg skreddersyr et opplegg etter deres ønske, så ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan skape et optimalt opplegg for dere.

Oslo Enduro 2019

For å booke bedriftskurs ta kontakt med meg på mail, så skreddersyr vi et optimalt opplegg for dere. Skriv forslag til dato, hva dere ønsker å få ut av kurset og hvor i landet dere holder til. 

Følg FLYT Stisykkelkurs på Facebook:

×
×

Handlekurv