KOntaktskjema

Send meg en forespørsel i dag, så skal jeg gjøre mitt beste for å svare innen 24 timer!

Kontakt meg dersom du har spørsmål!

Oftes stilte spørsmål:

Kursene

Hva må jeg ha med meg til kurset?

De fleste kursene krever kun at du har med deg en terrengsykkel og hjelm. I tillegg bør alle ha med seg reserveslange i tilfelle punktering. På mange av kursene er det anbefalt å ha med litt lett mat på lomma siden vi er ute og sykler i flere timer. Alltid ha med vann/saft på kurs og trening.

Hvilke krav stilles til sykkelen?

Basis-kursene har ingen spesielle krav til sykkel, men anbefales at man har en sykkel egnet for terrengsykling. Det vil si at den har dekk som tåler å sykles med i terrenget, og gjerne en demper foran. For at vi ikke skal få unødvendige avbrudd på kursene er det forventet at man stiller med en sykkel  som er vedlikeholdt i forkant av kurset.

JEG HAR NETTOPP STARTET MED STISYKLING, PASSER DETTE KURSET FOR MEG?

Basis stisykkelkurs er rettet mot akuratt deg. Dette kurset går gjennom grunnprinsippene for terrengsykling. Dermed vil både de som her helt ferske i sykling og de som har mer erfaring ha utbytte av kurset.

Betaling

Hvordan foregår betaling?

Innen 24 timer etter at du har meldt deg på et kurs vil du motta en faktura i Vipps eller på e-post. Normal betalingsfrist er 14 dager. Merk at betaling er merket med Andreas Aalby Coaching.

For bedriftskurs, klubbkurs og personlige treninger avtales betaling før kurset.

Kan jeg betale på nettsiden?

Per i dag er det kun mulig å betale med faktura som sendes til deg i Vipps eller på e-post. Men om kort tid vil det være mulig å betale med både kort og Vipps-hurtigkasse.