Stisykkelkurs og private kurs

Teknikkurs for terrengsykling tilpasset alle nivåer! Opplev mer mestring, glede og kontroll på sykkelen og ha en innholdsrik dag sammen med andre stisyklister.

Flytsti i New Zealand

starter i april

Basis stisykkelkurs

Kurset passer for ulike nivåer, så enten du allerede har syklet sti et par år, eller er helt fersk så vil du få stort utbytte av kurset. Kurset går gjennom de viktigste grunnelementene for finne flyten på stier og det gis individuelle tilbakemeldinger til hver enkelt deltaker.

sesongen 20201

Åpne Stisykkelkurs

-

april

Info om årets kurs kommer snart!

Terrengsykkelkurs som går gjennom de grunnleggende elementene for å finne flyten.

Private teknikkurs

Jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål innen stisykling! Jeg tilbyr personlig kursing som er tilpasset dine målsetninger. Med personlige sykkeltreninger vil du få enda tettere individuell oppfølging enn det de åpne kursene kan tilby. Det gir mulighet for å fokusere spesielt på de områdene som du ønsker å bli bedre på. Vi finner et sted og tidspunkt som passer deg, og det kan være både ukedager og helger. Dette tilbudet passer for deg som ønsker et eget kurs eller for små grupper eller vennegjenger som ønsker å bli bedre til å sykle sti.

 

Pris per person:

750kr per pers (minst fem personer).

For grupper på to eller flere betaler dere halv pris for hver ekstra person.

Pakkepris (5 timer/2 dager):

1 200 kr

(Syklister under 18 år får 50 % rabatt)

Personlige sykkeltreninger med FLYT Stisykkelkurs

For å bestille personlige sykketreninger ta kontakt med meg på mail, så skreddersyr vi et optimalt opplegg for deg eller dere. Skriv forslag til dato, hva du ønsker å få ut av kurset og hvor det kan passe å ha treningene (PT-timer er kun tilgjengelig i Oslo, Viken og Vestfold).

Følg FLYT Stisykkelkurs på Facebook: